Aan den lijve massagepraktijk

Caroline wilde foto’s voor de nieuwe website van haar massagepraktijk Aan den lijve. Nee, ze stond niet te trappelen om gefotografeerd te worden. Maar omdat ze zo op gaat in haar werk en ze daar zichtbaar van geniet was het ook voor mij een plezier om mijn werk te doen.

Ingrid is een fijne fotograaf, ze stelde mij meteen op mijn gemak, en dat is terug te zien op de foto’s. Hoewel ik er behoorlijk tegenop zag, heeft ze me enorm geholpen. Ze heeft de sfeer die ik wilde overbrengen prachtig in beeld vastgelegd. En ook heel fijn: de communicatie via mail en telefoon verliep makkelijk en vlot. De foto’s waren snel klaar en ik had ruime keuze uit een mooie serie die ze had gemaakt. Heel blij met het eindresultaat.

Caroline van der Venne – Massagepraktijk Aan den Lijve in Nijmegen.

#bedrijfsfotografie #portretfotografie #massagepraktijk #aandenlijve #fotograafinarnhem #joppefotografie