Documentair

Echte Arnhemse Meisjes

In 2012 bezocht ik 19 dames van 75 jaar of ouder die geboren zijn in Arnhem en hier hun hele leven hebben gewoond. Ik fotografeerde de ‘meisjes’ en ging met hen in gesprek over hun leven in Arnhem. Hoe Arnhems zijn ze? Hebben ze nooit de behoefte gehad om naar een andere stad of dorp te verhuizen? 

Wat zijn de grote veranderingen in Arnhem gedurende deze 75 jaar? En zij vertelden me hun persoonlijke herinneringen van een leven in hun dierbare stad. Dat leverde grappige, ontroerende en interessante portretten op in woord en beeld. Een selectie vind je hier. Klik hier om hun verhalen te lezen.

Volkstuindersvereniging Arnhem

Voor het 50 jarig jubileum fotografeerde ik tuinders en maakte ik sfeerfoto’s van hun omgeving. Deze foto’s zijn samen met interviews, geschiedenis en recepten gebundeld in het boek: In de Knollentuin, vijftig jaar Volkstuindersvereniging Arnhem. Dit boek is te verkrijgen via: www.volkstuinarnhem.nl.

Inmiddels heeft het tuinieren mij ook gegrepen en ben ik een enthousiast lid van de vereniging. Kan ik me elke dag verwonderen over wat er groeit in de tuin. Bekijk hier de foto’s