Reportage

Een foto reportage is een goede manier om een verhaal te vertellen. In 1 oogopslag heb je een indruk van wat er wordt verteld. Sneller dan in woorden! Zo kun je een reportage (ofwel een beeldverslag) maken van een evenement, een afscheid van een bestuurder of een sfeer weergeven van een situatie. Dit is een toevoeging zijn op een woordelijk verslag dat de bezoekers erg op prijs zullen stellen.

Afscheid voorzitter Raad van Commissarissen

In het kader van het afscheid van de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Volkshuisvesting Arnhem werd er een mooie dag georganiseerd. Men ging onderanderen met de fiets door Malburgen om te kijken hoe mooi het daar de afgelopen jaren is geworden. De foto’s zijn verwerkt in een boek zodat de ex-voorzitter op een mooie dag kan terug kijken.

Bekijk meer

Bijeenkomsten Cultuureducatie met Kwaliteit Gelderland

Voor Cultuurmij Oost en Cultuureducatie met Kwaliteit Gelderland maak ik regelmatig een beeldverslag van de bijeenkomsten. Het moet een sfeerreportage worden, gericht op interactie en samenwerken. De fotoreportage ondersteunt het tekstuele verslag.

Bekijk meer

Cement in de wijk

Vivare organiseert jaarlijks bijeenkomsten met mensen die wonen en werken in de wijk om met elkaar te bedenken wat de wijk nodig heeft. Burgers, welzijns werkers, ambtenaren, politie en woningbouwcorporaties worden uitgedaagd oplossingen te zoeken voor uitdagingen en zo de kracht in de wijk te benutten. Ook hier is de interactie belangrijk.

Bekijk meer

MijnWijk Malburgen

Volkshuisvesting organiseert samen met bewoners en partners als Rijnstad activiteiten in de wijk Malburgen West. Zo is er een moestuin aangelegd en werken ze samen aan groenonderhoud. Natuurlijk is er ook tijd voor een feestje als een klus is afgerond. Dan kunnen de bewoners weer trots zijn op zichzelf!

Bekijk meer

Stadssafari

Reportage van een stadssafari georganiseerd d0or Zayaz in Den Bosch. Op deze locatie wordt geëxperimenteerd met tijdelijke woningen, ontworpen en gebouwd door de bewoners. Een creatieve broedplaats. Betrokkenen en geïnteresseerden wordt door medewerkers van Zayaz en bewoners vertelt wat er goed werkt en waar ze nog oplossingen voor zoeken. Conclusie is in elk geval dat het een interessant experiment is.

Bekijk meer

Truckstarfestival Assen

Passie. Dat is wat je ziet tijdens het Truckstar Festival in Assen. Even alles vergeten, de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe; tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks. Want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival! Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben.

Bekijk meer

Afscheid directeur

Afscheid nemen van collega’s, relaties en bestuursleden omdat je een nieuwe uitdaging aan gaat is waardevol. Daar wil je een mooie herinnering van. Een fotoreportage geeft de sfeer, de warmte en de herinnering aan de gasten bij uitstek weer. Laat er een mooi boek van maken en je hebt een heel persoonlijk afscheidscadeau. Dit is een mooie herinnering voor degene die afscheid neemt, maar ook voor de organisatie.

Bekijk meer