Beeldbankfotografie

Je kent dat wel: er moet een foto komen bij een artikel of een nieuwsbericht, maar je hebt geen geschikte foto. De bestaande foto’s passen niet bij het onderwerp of ze zijn al heel vaak gebruikt. In allerijl wordt er een briefing gemaakt, moet er een fotograaf opgetrommeld worden, modellen gezocht en dan… is het 3 dagen slecht weer. Balen! Stressvol en onnodig. Want hoe handig is het om een op maat gemaakte beeldbank te hebben. Een fotodatabase die helemaal past bij jouw organisatie.

Ik kan je daarbij helpen! Ik denk met je mee wat voor soort foto’s passen bij jouw organisatie, de onderwerpen waar je regelmatig over communiceert, de sfeer die je wilt uitstralen. Ik neem het regelwerk qua geschikte locaties, rekwisieten en modellen voor mijn rekening als jij daar geen tijd voor hebt. En zodra het mooi weer is en de blaadjes aan de bomen zitten ga ik aan de slag met de fotografie.

Tijd dus om nu te starten met de voorbereidingen. Mag ik je daarbij helpen? Stuur me dan een mail en wie weet gaan we een leuke samenwerking tegemoet!
Deze organisaties gingen je voor:

Gemeente Veenendaal/Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal

“Ingrid Joppe heeft voor de gemeente Veenendaal en voor Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal prachtige foto’s gemaakt. Haar creativiteit en haar vermogen om zich goed in te leven in onze wensen én de mensen die zij fotografeert, hebben geresulteerd in foto’s die perfect aansluiten bij wat wij voor ogen hebben. Zij is als geen ander in staat om een vertaling in beeld te maken van de verschillende – soms moeilijke – onderwerpen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Woningcorporatie Portaal

“Ingrid heeft ons voorzien van mooie beeldbankfotografie die wij veelvuldig gebruiken binnen Portaal. Met haar pragmatische houding, persoonlijke aanpak en positieve instelling zijn we tot een zeer mooi resultaat gekomen.”

Woningcorporatie Vivare

“Ik zocht een fotograaf om samen met ons te werken aan een beeldbank met mooie portretten van bewoners in of rond hun woning. Ingrid is die fotograaf! Ze weet als geen ander mensen op een natuurlijke en sprekende manier in beeld te brengen. Waarschijnlijk doordat ze heel makkelijk contact legt met mensen: ze zet een ontspannen sfeer neer waardoor mensen zich in hun eigen omgeving durven te laten zien. Bewoners zijn heel blij met de foto’s, en wij ook!

Al snel vroeg ik haar daarom ook voor reportages van medewerkers-bijeenkomsten rond interne veranderingen en reorganisatie. Spannende bijeenkomsten, waarbij een fotograaf de sfeer wel moet kunnen pakken, maar niet door haar aanwezigheid beïnvloeden. Resultaat: prachtige portretten en plaatjes op van collega’s die samen leren, ontdekken en plezier hebben. Doordat Ingrid meedenkt met haar opdrachtgever, ontstaat er meer dan je zelf van tevoren kunt bedenken. Oftewel: het is een plezier om met haar samen te werken.”