Reviews

Hieronder vind je een selectie van reviews op Google. Voor

meer reviews kijk je hier.

Joppe Fotografie
4.9
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
Marloes van der Wiel
Marloes van der Wiel
08:30 21 Oct 21
Ingrid heeft voor Watch-E een uitgebreide beeldbank gemaakt. We gebruiken deze foto's voor onze website, social media, presentaties en drukwerk. Het is uiteenlopend materiaal: van gezinnen in huiselijke setting tot technici aan het werk met elektronica.Ingrid is fijn om mee te werken: ze denkt mee, ziet kansen en schakelt snel. Ook is ze een prettig en positief persoon in de omgang, wat ervoor zorgt dat de mensen die worden gefotografeerd zich op hun gemak voelen. Dat zie je aan de foto's: de... beelden zijn 'echt', vriendelijk en menselijk. De stijl is helder, fris en kleurrijk, en past het goed bij onze uitstraling. We zijn er heel blij mee en hopen nog vaker met haar te kunnen werken.lees verder
Pauline de Boer
Pauline de Boer
13:43 29 Sep 21
Ingrid heeft bedrijfsfoto's gemaakt voor ons. Ze komt rustig, ontspannen en professioneel over. Ze denkt goed mee. De foto's zijn snel toegestuurd en hebben een mooie, natuurlijke uitstraling. Precies wat we wilden!
Bas Haenen
Bas Haenen
20:00 27 Sep 21
We hebben met veel plezier met Ingrid samengewerkt en het resultaat mocht er zijn. Ze denkt mee, communiceert duidelijk over wat wel of niet mooi is op de foto en is flexibel. Een aanrader!
Marieke van Esch
Marieke van Esch
19:52 23 Aug 21
Wij hebben een hele fijne familie fotoshoot gehad, professioneel begeleid door Joppe Fotografie. Ingrid was heel rustig en ontspannen, gaf goede tips en zorgde voor een losse sfeer wat zeker ook de kinderen hielp. Ze was flexibel om naar ons toe te komen en had de foto's erg snel verwerkt. Wij zijn zeer te spreken over haar en haar werk.
Ilonka Casparie
Ilonka Casparie
10:24 19 Jul 21
Voor mijn Linkedin pagina wilde ik wat nieuwe foto’s. De site van Ingrid viel me meteen op vanwege de natuurllijke foto’s. Toch even verder gekeken, maar ik kwam steeds weer uit op haar pagina.Vervolgens contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Ik mocht zelf kiezen waar de foto’s gemaakt zouden worden en ik dacht meteen aan de Heemtuin in Arnhem, een fijne locatie waar ik zelf graag kom en waar ik me vast meer op m’n gemak zou voelen dan in een studio of zo.Ingrid is een fijn persoon die je... op je gemak stelt, ik sta nl. liever achter dan voor de camera. Haar aanwijzingen waren makkelijk te volgen en al tijdens de shoot had ik er alle vertrouwen in dat het leuke/goede foto’s zouden worden.De volgende dag stuurde Ingrid de foto’s al op en het klopte, de foto’s waren heel goed gelukt, kleur én zwart/wit (heel fijn) en de foto’s waren niet “geposeerd” terwijl ik natuurlijk wel poseerde.Ben erg blij met het resultaat.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader