Over mij

Mensen

Dat is waar het voor mij in de fotografie om draait. Ik ontmoet veel verschillende mensen. Allemaal met een boeiend verhaal. Want als je even de tijd neemt voor mensen komt dat vanzelf naar boven. En als mensen zich bij je op hun gemak voelen en voor je open staan komt die mooie foto vanzelf. Dan wordt het voor beide een mooi moment!

Sociale sector

Deze houding heeft ervoor gezorgd dat mijn klantenbestand voornamelijk bestaat uit organisaties in de sociale sector: Zorgverleners, cultuur, onderwijs en wonen. Dat wil overigens niet zeggen dat ik niets anders doe.

Op locatie

Ik fotografeer het liefst op locatie, waar ik me laat verrassen door wat ik op mijn pad krijgen. Soms is er natuurlijk wel iets aan organisatie nodig. En dat regel ik ook voor de klanten (modellen, locatie, attributen), maar ik laat me ook graag inspireren door wat de plek en de mensen mij geven. Daardoor ontstaan natuurlijke foto’s. Ik regisseer het liefst zo min mogelijk.

Mijn klanten

Ik vind het contact dat ik met mijn klanten heb ook belangrijk. Ik wil van tevoren goed weten wat zij over willen brengen. Soms laat een klant mij vrij om dan zelf al improviserend tot een reportage te komen. Dit kan positief verrassend werken. Een andere keer moet de opdracht goed voorbereid worden. Dat regel ik voor je. Dit scheelt je weer veel tijd. Allebei kan.

Beeldbank

Steeds meer klanten zien het gemak van het hebben van een beeldbank. Een flinke map met foto’s met specifieke en algemenere foto’s waaruit ze kunnen putten voor verschillende boodschappen, maar die wel specifiek voor de organisatie zijn gemaakt. In de foto’s herken je de kernwaarden van het bedrijf.

Referentie

Lees op de verschillende klantenpagina’s hoe mijn klanten het vinden om met mij te werken.

Ben je nieuwsgierig of mijn werk ook zou passen bij jouw organisatie? Bel of mail dan even voor een afspraak om kennis te maken.

Tot ziens, Ingrid Joppe