Klanten

Massagepraktijk Aan den lijve

“Ingrid is een fijne fotograaf, ze stelde mij meteen op mijn gemak, en dat is terug te zien op de foto’s. Hoewel ik er behoorlijk tegenop zag, heeft ze me enorm geholpen. Ze heeft de sfeer die ik wilde overbrengen prachtig in beeld vastgelegd. En ook heel fijn: de communicatie via mail en telefoon verliep makkelijk en vlot. De foto’s waren snel klaar en ik had ruime keuze uit een mooie serie die ze had gemaakt. Heel blij met het eindresultaat.”

Caroline van der Venne – Massagepraktijk Aan den Lijve in Nijmegen.

Bekijk meer

Ingrid Joppe Joppe Fotografie, Mmeer, Marjolein Meerburg, Arnhem, Gelderland
Mmeer

“Ik heb Ingrid gevraagd om foto’s van mij te maken voor zakelijk gebruik. Zakelijk, maar wel toegankelijk. Ingrid is heel prettig in de omgang waardoor ze je erg op het gemak stelt en dat zie je direct terug in de mooie spontane foto’s. Erg fijn om mee te werken en een fantastisch resultaat!”

Marjolein Meerburg – Mmeer Consultancy (buro voor omgevingsmanagement)

Bekijk meer

Drie GasthuizenGroep

“Het was ontzettend leuk werken met Ingrid. Niet alleen voor mij maar ook voor onze bewoners. Ze maakte snel contact met de mensen en wist ze op hun gemak te stellen waardoor de mensen ontspannen en op hun best op de foto kwamen. Veel van onze bewoners wilden dan ook de foto’s graag hebben voor eigen gebruik.

We hebben op 12 locaties van DrieGasthuizenGroep verschillende foto’s gemaakt. Dit maakt het mogelijk om voor elke communicatie-uiting een passend beeld te vinden. Het levert een groot gemakt op om uit meerdere beelden te kunnen putten!”

Karen van den Berg- Specialist strategische marketing en communicatie, Drie Gasthuizengroep

Bekijk meer

Koninklijke bibliotheek

“De samenwerking met Ingrid liep soepel en buitengewoon plezierig. Ze begreep goed wat ik voor ogen had en deed voorstellen die het plan nog beter maakten. Door haar ontspannen omgang met de kinderen was het fotograferen voor iedereen een leuk avontuur. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bij een volgende opdracht is Ingrid de eerste die ik bel.”

Eveline Vink – De Taalzaak voor Koninklijke Bibliotheek (Kinderboekenweek)

Bekijk meer 

Volkshuisvesting Arnhem

“Ik werk graag samen met Ingrid. Onze collega’s die centraal staan in ons personeelsblad ’WIJ!’ krijgen een gezicht met de mooie foto’s van Ingrid. Of het nu voor de rubriek ” meer over…” of voor de rubriek “mijn passie” is, de foto’s kloppen met het verhaal. Ze neemt mij veel werk uit handen. Ik geef haar contactgegevens en zij regelt de rest.”

Mariëlle van Slagmaat –  Volkshuisvesting Arnhem

Bekijk meer

Volkshuisvesting Arnhem jaarverslag Geitenkamp Malburgen

De Basis/Fluvius

“Ingrid is een van onze huisfotografen. In de afgelopen jaren heeft zij o.a. portretfoto’s gemaakt van medewerkers en foto’s van kinderen op onze scholen. Ze is flexibel, geduldig, vriendelijk en weet onze opdrachten goed te vertalen in de uiteindelijke foto’s. De samenwerking verloopt soepel en goed. Kortom een fijne fotograaf om mee samen te werken.”

Nanja Stam –  adviseur communicatie, DeBasisFluvius

 

Bekijk meer

 

Regio FoodValley

“Wij organiseerde een 2-daagse open dag met verschillende werkbezoeken, lezingen en workshops. Ingrid fotografeerde onder andere de Jersey koeien van de biologische kaasboerderij Remeker in Lunteren, de bierproeverij bij De Heidebrouwerij en de workshop “Koken met insecten”. Ingrid heeft een prachtige reportage gemaakt met veel oog voor detail. Dit heeft hele mooie foto’s opgeleverd die wij voor meerdere uitingen gaan gebruiken.”

Jolanda Wauben – communicatieadviseur, Regio FoodValley

Bekijk meer

Connect Communicatie

“Ingrid is een conceptuele fotograaf. Ze maakt niet zomaar een beeld reportage, maar is daarbij op zoek naar de rode draad die het verhaal vertelt, de boodschap overbrengt. Daar onderscheidt ze zich enorm mee. Tel daarbij haar grote betrokkenheid en inzet op en je weet dat je je geen betere fotografe in je team kunt wensen.”

Mirjam van Riel – Projectmanager, CONNECT communicatie & projectmanagement

Bekijk meer

Portaal

“Ingrid heeft ons voorzien van mooie beeldbankfotografie die wij veelvuldig gebruiken binnen Portaal. Met haar pragmatische houding, persoonlijke aanpak en positieve instelling zijn we tot een zeer mooi resultaat gekomen.”

Linda Foekens & Patricia Martens – communicatie adviseurs, Portaal

Bekijk meer

 

Gemeente Veenendaal

“Ingrid Joppe heeft voor de gemeente Veenendaal en voor Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal prachtige foto’s gemaakt. Haar creativiteit en haar vermogen om zich goed in te leven in onze wensen én de mensen die zij fotografeert, hebben geresulteerd in foto’s die perfect aansluiten bij wat wij voor ogen hebben. Zij is als geen ander in staat om een vertaling in beeld te maken van de verschillende – soms moeilijke – onderwerpen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Nancy Teunissen – communicatieadviseur,Centrum voor Jeugd en Gezin en gemeente Veenendaal

Bekijk meer

InCombinatie

“Ingrid beeld het leven in een nieuwe wijk goed in beeld. Zorgt, ondanks dat er nog weinig te zien is, voor een goede sfeer. Gaat altijd opzoek naar de mogelijkheden en spreekt mensen aan of ze op de foto’s willen. Het resultaat is altijd goed. Dat is wat we nodig hebben. Je bent een topper!”

Gonnie Heerema – Eigenaar en communicatiespecialist, InCombinatie vastgoedcommunicatie
 

Centrum voor Jeugd & Gezin

“Ingrid Joppe heeft voor de gemeente Veenendaal en voor Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal prachtige foto’s gemaakt. Haar creativiteit en haar vermogen om zich goed in te leven in onze wensen én de mensen die zij fotografeert, hebben geresulteerd in foto’s die perfect aansluiten bij wat wij voor ogen hebben. Zij is als geen ander in staat om een vertaling in beeld te maken van de verschillende – soms moeilijke – onderwerpen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Nancy Teunissen – communicatieadviseur,Centrum voor Jeugd en Gezin en gemeente Veenendaal

Bekijk meer

 

 

Vivare

“Ik zocht een fotograaf om samen met ons te werken aan een beeldbank met mooie portretten van bewoners in of rond hun woning. Ingrid is die fotograaf! Ze weet als geen ander mensen op een natuurlijke en sprekende manier in beeld te brengen. Waarschijnlijk doordat ze heel makkelijk contact legt met mensen: ze zet een ontspannen sfeer neer waardoor mensen zich in hun eigen omgeving durven te laten zien. Bewoners zijn heel blij met de foto’s, en wij ook! Ik vroeg haar voor reportages van medewerkers-bijeenkomsten rond reorganisatie. Spannende bijeenkomsten, waarbij een fotograaf de sfeer wel moet kunnen pakken, maar niet door haar aanwezigheid beïnvloeden. Resultaat: prachtige portretten en plaatjes op van collega’s die samen leren, ontdekken en plezier hebben. Doordat Ingrid meedenkt met haar opdrachtgever, ontstaat er meer dan je zelf van te voren kunt bedenken. “

Lianne van Klaveren – Communicatieadviseur bij Vivare

Bekijk meer

Zayaz

“Ingrid heeft ons al meerdere malen geholpen aan mooie foto’s. Zo verzorgde ze beelden waarmee wij de communicatie over ons ondernemingsplan konden ondersteunen. En maakte ze portretfoto’s van onze collega’s, die zij konden gebruiken voor het intranet. Ingrid is flexibel, werkt snel en is altijd vrolijk & positief. Ze weet precies hoe ze mensen op hun gemak moet stellen als ze bij haar voor de lens komen. En hoe ze echt contact moet maken. Ze creëert daarmee een prettige sfeer, die fijne, warme en toegankelijke beelden oplevert.”

Sarie Sleenhof – Communicatieadviseur bij Zayaz

Bekijk meer

Cultuureducatie met kwaliteit

“Ingrid is een fijne fotograaf om mee samen te werken. In frisse heldere beelden laat zij mens en project tot hun recht komen. Zij zoekt naar het mooiste beeld bij het verhaal, zodat het klopt en overtuigt. En ook het projectmanagement voor de fotografie kun je gerust aan Ingrid over laten!”

Jeannette Eygenraam – Directeur-Eigenaar van Identity Marketing en Communicatie voor Cultuureducatie met Kwaliteit, Gelderland

Bekijk meer

Fugro

“De samenwerking met Ingrid heb ik als zeer prettig ervaren, zij is een zeer vriendelijk en geduldig persoon. Zij heeft bij ons in het laboratorium een fotoreportage gemaakt en het resultaat is geweldig, mooie heldere foto’s die gezien morgen worden! Precies zoals wij in gedachten hadden.”

Caroline Overmeer – Management assistent Laboratory, Fugro

Bekijk meer

Copyfy

“Ingrid is een fotografe waar je je snel bij op je gemak voelt. Zij heeft mij ‘in action’ gefotografeerd bij verschillende opdrachtgevers. Het resultaat is fris en origineel. Nog een pre: ze is enorm creatief. Laat je leiden door haar ideeën en voordat je het weet sta je in het zachte avondlicht midden in een enorm koolzaadveld. Het was niet alleen een leuke ervaring; het leverde fantastische foto’s op. Zoek je een creatieve fotograaf? Ingrid Joppe is her name!”

Marion Smid – Copyfy

Bekijk meer

Diefdijk Gelderland Arnhem scholieren

Bureau Hoogeveen & Van Tilburg

“Ingrid is gedreven in haar werk. Ze stond tijdens de fotografie letterlijk in de modder om het juiste plaatje te schieten. De foto’s zijn heel naturel en ongedwongen. De foto’s wilde we heel plaatsen, terwijl we op een afgelegen plek zaten zonder internet. Ze weet dit dan zelf strak te organiseren en haalt perfect de onmogelijke planning zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Daarnaast is ze een erg prettig persoon om mee samen te werken.”

Mieke van Tilburg – organisator bij Bureau Hoogeveen en Van Tilburg

Bekijk meer