Portretten

Familie portretten

Wil je foto’s van je gezin, jij en je partner, je huisdier of je ouders, maar je hebt niet zo’n zin een een ongemakkelijke studiosituatie. Dan is een reportage op een locatie naar keuze een aardig idee. Samen bedenken we een plek waar je graag komt, waar je een herinnering aan hebt of die er gewoon waanzinnig uit ziet. Op een losse manier maken we de foto’s en je krijgt alle foto’s digitaal toegestuurd. Leuk voor later en heel leuk om cadeau te geven voor vader/moederdag en het huwelijksfeest van opa en oma. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Zakelijke portretten

Een foto voor jouw website, LinkedIn profiel of andere sociale media is belangrijk. Potentiele klanten vinden het prettig om te zien met wie ze een gesprek gaan hebben. Daarnaast kun je met die foto al iets van jezelf laten zien. Wil je het graag formeel, of kies je liever voor een lossere setting? Wil je een neutrale achtergrond of wil je misschien laten zien in welke bedrijfstak je werkt en een foto op locatie laten maken? Het kan allemaal. Ik denk graag met je mee. Om je alvast wat te helpen kun je hier wat voorbeelden bekijken.

 

Illustratieve portretten

Deze portretten zijn in opdracht gemaakt om een tekst te illustreren en te versterken. Het maakt tekst duidelijker en roept een sfeer op die passend in bij het verhaal. Dat maakt je verhaal krachtiger en het is leuker om te lezen. Daarnaast trekt beeld eerder de aandacht dan tekst. Je leest een foto razendsnel.
Zo krijgt je website of social media bericht wat meer body. En je maakt het persoonlijker door eigen foto’s te plaatsen in plaats van onnatuurlijke stockfoto’s.