Diverse ZZP-ers

Als ZZP-er is het belangrijk om zichtbaar en vindbaar te zijn. Door middel van foto’s kun je een goed beeld van jezelf en je werk neerzetten. Voor verschillende ZZP-ers heb ik foto’s gemaakt die zijn gebruiken voor hun website, sociale media, visitekaartjes en bij nieuwsberichten. 

“Ik heb Ingrid gevraagd om foto’s van mij te maken voor zakelijk gebruik. Zakelijk, maar wel toegankelijk. Ingrid is heel prettig in de omgang waardoor ze je erg op het gemak stelt en dat zie je direct terug in de mooie spontane foto’s. Erg fijn om mee te werken en een fantastisch resultaat!”

Marjolein Meerburg – Mmeer Consultancy (buro voor omgevingsmanagement)

“Ingrid is een fijne fotograaf, ze stelde mij meteen op mijn gemak, en dat is terug te zien op de foto’s. Hoewel ik er behoorlijk tegenop zag, heeft ze me enorm geholpen. Ze heeft de sfeer die ik wilde overbrengen prachtig in beeld vastgelegd. En ook heel fijn: de communicatie via mail en telefoon verliep makkelijk en vlot. De foto’s waren snel klaar en ik had ruime keuze uit een mooie serie die ze had gemaakt. Heel blij met het eindresultaat.”

Caroline van der Venne – Massagepraktijk Aan den Lijve in Nijmegen.

“Ingrid is een fotografe waar je je snel bij op je gemak voelt. Zij heeft mij ‘in action’ gefotografeerd bij verschillende opdrachtgevers. Het resultaat is fris en origineel. Nog een pre: ze is enorm creatief. Laat je leiden door haar ideeën en voordat je het weet sta je in het zachte avondlicht midden in een enorm koolzaadveld. Het was niet alleen een leuke ervaring; het leverde fantastische foto’s op. Zoek je een creatieve fotograaf? Ingrid Joppe is her name!”

Marion Smid – Copyfy