Jouw fotograaf in Nijmegen

Of het nu gaat om een fotoshoot op locatie of een mooi portret in Nijmegen, bij Joppe Fotografie vind je altijd originele, ongedwongen foto’s. Bij Ingrid voel je je op je gemak. Zo komt het moment veel meer tot zijn recht.

Jij staat centraal. Je hoeft je daar niet opgelaten over te voelen. Dit zorgt voor een creatief, fris en uniek resultaat. We laten ons door nieuwe ideeën leiden. Zo komen we op de meest leuke plekken in Nijmegen terecht.

 Wil een portret gemaakt hebben met je familie, vrienden, voor jezelf of op zakelijk vlak? Alles kan. 

Normale foto's en portretfoto's

Voor beide kun je terecht bij Joppe Fotografie. Op de portretfotografie pagina vind je meer informatie over portretfoto’s in Nijmegen e.o. Heb je interesse in een fotoshoot? Vul dan het contactformulier in en ik ga met jou kijken wat de mogelijkheden zijn.

Fotolocaties Nijmegen

Nijmegen is prachtig voor het maken van unieke foto’s. Wat voor foto je ook wilt, het is te maken in Nijmegen. De Waal en de verschillende parken geven je de mogelijkheid voor prachtige plaatjes. Wil je iets meer industrieels of moderns dan kan dat ook met de verschillende havens, skateparken, moderne flats en verlaten gebouwen.

Als fotograaf is het mijn uitdaging om met jou de beste locatie uit zoeken in Nijmegen. Zo komen de mooiste foto’s en portretten tot stand. 

Ook voor een fotograaf op locatie voor een evenement of een bedrijf, is van alles mogelijk.

Wat kost een fotoshoot?

Van tevoren is het lastig te bepalen wat een fotoshoot precies kost. Dit is afhankelijk van de locatie, de hoeveelheid foto’s, het opbouwen van een studiosetting, etc. Vanaf 55 euro exclusief BTW maak ik al een aantal eenvoudige foto’s incl. hoge resolutie bestanden geleverd.

 

Fotoshoots

Een korte impressie uit een verzameling fotoshoots

Neem mijn woorden niet voor lief

Dit zeggen mijn klanten over mijn werk als fotograaf

Nanja Stam – adviseur communicatie, DeBasisFluvius

“Ingrid is een van onze huisfotografen. In de afgelopen jaren heeft zij o.a. portretfoto’s gemaakt van medewerkers en foto’s van kinderen op onze scholen. Ze is flexibel, geduldig, vriendelijk en weet onze opdrachten goed te vertalen in de uiteindelijke foto’s. De samenwerking verloopt soepel en goed. Kortom een fijne fotograaf om mee samen te werken.”

Koninklijke bibliotheek Kinderboekenweek arnhem gelderland fotograaf

Eveline Vink – De Taalzaak voor Koninklijke Bibliotheek (Kinderboekenweek)

“De samenwerking met Ingrid liep soepel en buitengewoon plezierig. Ze begreep goed wat ik voor ogen had en deed voorstellen die het plan nog beter maakten. Door haar ontspannen omgang met de kinderen was het fotograferen voor iedereen een leuk avontuur. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bij een volgende opdracht is Ingrid de eerste die ik bel.”

Nancy Teunissen – communicatieadviseur, De gemeente Veenendaal en Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal

“Ingrid Joppe heeft voor de gemeente Veenendaal en voor Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal prachtige foto’s gemaakt. Haar creativiteit en haar vermogen om zich goed in te leven in onze wensen én de mensen die zij fotografeert, hebben geresulteerd in foto’s die perfect aansluiten bij wat wij voor ogen hebben. Zij is als geen ander in staat om een vertaling in beeld te maken van de verschillende – soms moeilijke – onderwerpen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Kennismaken met een fotograaf die werkt in Nijmegen?