Jouw fotograaf in Zutphen

Of het nu gaat om een mooi portret of een fotoshoot in Zutphen, bij Joppe Fotografie vind je altijd originele, ongedwongen foto’s. Jij staat centraal, zonder dat je je opgelaten hoeft te voelen. Samen maken we er een leuk moment van.

Het resultaat is fris, origineel en creatief. Samen laten we ons door ideeën leiden waardoor we op de meest creatieve plekken in Zutphen terecht komen. Door middel van deze fotografie heb je een prachtig moment vastgelegd. Wil je een portret gemaakt hebben met je familie, vrienden, voor jezelf of op zakelijk vlak, het kan allemaal. 

Foto's en portretfoto's

Voor beide kun je terecht bij Joppe Fotografie. Op de portretfotografie pagina vind je meer informatie over portretfoto’s in Zutphen e.o. Heb je interesse in een fotoshoot? Vul dan het contactformulier in en ik ga met jou kijken wat de mogelijkheden zijn.

Fotolocaties Zutphen

Zutphen is prachtige voor het maken van foto’s. Wat voor sfeer je ook in gedachten hebt, het is te vinden in Zutphen. Op zoek naar iets romantisch, dan biedt een groene omgeving een ideale uitkomst. Meer op zoek naar iets industrieels of iets ‘rauws’ als Het Koelhuis kan ook. 

Ook voor strakke en moderne achtergronden is er genoeg te vinden. Denk bijvoorbeeld aan kantoor gebouwen met veel glas, daarnaast zijn er genoeg parken te vinden. Als fotograaf is het mijn uitdaging om met jou de beste locatie uit zoeken in Zutphen. Zo komen de mooiste foto’s en portretten tot stand.

Wat kost een fotoshoot?

Van tevoren is het lastig te bepalen wat een fotoshoot precies kost. Dit is afhankelijk van de locatie, de hoeveelheid foto’s, het opbouwen van een studiosetting, etc. Vertel me jouw wensen en ik maak een offerte voor je.

 

Fotoshoots

Een korte impressie uit een verzameling fotoshoots

Neem mijn woorden niet voor lief

Dit zeggen mijn klanten over mijn werk als fotograaf

Nanja Stam – adviseur communicatie, DeBasisFluvius

“Ingrid is een van onze huisfotografen. In de afgelopen jaren heeft zij o.a. portretfoto’s gemaakt van medewerkers en foto’s van kinderen op onze scholen. Ze is flexibel, geduldig, vriendelijk en weet onze opdrachten goed te vertalen in de uiteindelijke foto’s. De samenwerking verloopt soepel en goed. Kortom een fijne fotograaf om mee samen te werken.”

Nancy Teunissen – communicatieadviseur, gemeente Veenendaal en Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal

“Ingrid Joppe heeft voor de gemeente Veenendaal en voor Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal prachtige foto’s gemaakt. Haar creativiteit en haar vermogen om zich goed in te leven in onze wensen én de mensen die zij fotografeert, hebben geresulteerd in foto’s die perfect aansluiten bij wat wij voor ogen hebben. Zij is als geen ander in staat om een vertaling in beeld te maken van de verschillende – soms moeilijke – onderwerpen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Koninklijke bibliotheek Kinderboekenweek arnhem gelderland fotograaf

Eveline Vink – De Taalzaak voor Koninklijke Bibliotheek (Kinderboekenweek)

“De samenwerking met Ingrid liep soepel en buitengewoon plezierig. Ze begreep goed wat ik voor ogen had en deed voorstellen die het plan nog beter maakten. Door haar ontspannen omgang met de kinderen was het fotograferen voor iedereen een leuk avontuur. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bij een volgende opdracht is Ingrid de eerste die ik bel.”

Kennismaken met een fotograaf die werkt in Zutphen?