Expositie Mannen met baarden

Ondernemer, kok, levensgenieter, outdoorman, vormgever, hondenvriend, reiziger, sporter, verbinder, kunstzinnig, oermens, buschauffeur, autoliefhebber. Ze zijn allemaal anders, maar één ding hebben ze gemeen. Het zijn Mannen met baarden!

Fotograaf Ingrid Joppe
Zij is gefascineerd door mensen en hun verhaal. Of dit nou meeslepende levensverhalen zijn, of een luchtig onderwerp zoals een baard. Ze is geïnteresseerd in de ‘drive’ en de passie van mensen. Na de Echte Arnhemse Meisjes komt fotograaf Ingrid Joppe met een nieuwe serie: Mannen met baarden.

Mannen met baarden
In gesprek met de mannen tijdens het fotograferen kwam ze leuke dingen te weten. Zo wil buschauffeur Reinout zijn baard zo lang laten groeien dat de baard over zijn schouder wappert als hij op zijn Harley rijdt. Voor Ewald hoorde het bij de start van een nieuwe fase in zijn leven. Vader Jan heeft zijn passie voor baarden doorgegeven aan zijn zoon Jan. En Wouter en Nicky doen met hun baard zelfs mee aan wedstrijden.

De expositie
Fotoexpositie Mannen met baarden is te zien vanaf maandag 17 september tot en met 4 november in Dudok Arnhem (Koningstraat 40 in Arnhem). Tijdens de opening op 23 september van 16.00 – 18.00 uur zijn er barbers van Barbershop De Rijn aanwezig om baarden van bezoekers nog beter in model te krijgen. Tevens is er een optreden van de Arnhemse bluesband ESK-ESQUE. En natuurlijk komen de Mannen met baarden elkaars baard en foto bewonderen.

Laat je ook fotograferen!
Voor slechts € 45,00 kun je je op 30 september of 13 oktober tussen 13.00 – 16.00 uur laten fotograferen zoals de Mannen met baarden. Geef je op met een voorkeur voor datum en tijd via info@joppefotografie.nl. Ook als je geen baard hebt ben je natuurlijk van harte welkom. Fotografie zal plaats vinden in Dudok in Arnhem.

Alvast een voorproefje? Ga naar de mannen

portretfoto, Mannen met baarden, ingrid joppe Joppe Fotografie, Dudok, arnhem, gelderland