Fotografie voor vastgoedmagazine De Stelt Zuid

In opdracht van communicatiebureau In Combinatie, gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie, werkte ik samen met tekstschrijvers en vormgevers aan een prachtig magazine.

In de bittere kou stond ik in de vroege ochtend op de dijk en werd getrakteerd op een prachtige zonsopkomst. Maar wat voelde ik me schuldig tegenover de architect en de projectontwikkelaar die tranen in de ogen hadden van de kou. Gelukkig ving tekstschrijfster Nicole Beaujean hen op met warme chocolademelk. Blazend op mijn handen ontdooide ik mijn vingers. Door en door koud was ik, maar heel tevreden! Vervolgens werd ik warm ontvangen door bewoners van een aangrenzende wijk. Wat een gezellig gezin! Dat is waarom ik zoveel energie krijg van fotografie: de leuke mensen die ik ontmoet!

Opdrachtgevers: Gemeente Nijmengen, AM/Van Wonen, Heijmans

De Waalsprong is uniek in Nederland. Niet alleen vanwege zijn groene karakter, maar ook de ligging aan de rivier met het centrum van Nijmegen op een steenworp afstand maken de Waalsprong anders dan welke stadsuitbreiding dan ook. En wat is het nu al een heerlijke plek om te wonen, te leven en te beleven.