Het grote voordeel van een beeldbank

Beeldbank

Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal vroeg met voor hen een beeldbank te maken: een voorraad met foto’s over verschillende onderwerpen. Het gaat dan om onderwerpen als het consultatiebureau, positief opvoeden, het gezinsleven, taalachterstand bij peuters, maar ook lastige onderwerpen als pesten, alcohol en roken en kindermishandeling.

Ik regel het voor je

Ze hebben me heel vrij gelaten in hoe ik de klus op ga pakken. Alleen de onderwerpen stonden vast. Ik heb zelf modellen en locaties gezocht, afspraken gemaakt en de administratieve afhandeling met toestemmingsformulieren geregeld. Veel improviseren van de modellen en van mij. Helemaal mijn ding!

Echte mensen

Uiteindelijk heb ik een tevreden klant die een forse voorraad foto’s heeft die ze in kan zetten voor allerlei berichten op sociale media en de website. Zij hebben niet meer de paniek van op het laatste momenten zoeken naar een foto en uiteindelijk kiezen voor een onpersoonlijk stockfoto met mensen met een tandpasta-lach in plaats van echte mensen en echte gezinnen.

Wat vond de klant

“Ingrid Joppe heeft voor de gemeente Veenendaal en voor Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal prachtige foto’s gemaakt. Haar creativiteit en haar vermogen om zich goed in te leven in onze wensen én de mensen die zij fotografeert, hebben geresulteerd in foto’s die perfect aansluiten bij wat wij voor ogen hebben. Zij is als geen ander in staat om een vertaling in beeld te maken van de verschillende – soms moeilijke – onderwerpen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!” Nancy Teunissen – communicatieadviseur,Centrum voor Jeugd en Gezin en gemeente Veenendaal

Hieronder een kleine selectie. Voor meer foto’s ga je naar de klantenpagina.