Ik ben blij met iedereen, maar soms…

Begrijp me niet verkeerd: Ik ben blij met iedereen die ik voor mijn camera krijg. Ook met de mensen die zelf aangeven dat ze niet fotogeniek zijn. Ik ken zelf dat gevoel en daarom is het voor mij erg leuk om mensen na een fotosessie met trots en zelfvertrouwen te laten gaan. Maar als ik dan saxofonist Herco voor de camera krijg is het toch wel een feestje. Niet alleen omdat hij, zoals je dat in de fotografie zegt, een ‘goede kop’ heeft en ontspannen voor de camera beweegt. Maar hij speelt ook nog eens hele lekkere jazz!

Wil jij, net als Herco, op een dergelijke manier gefotografeerd worden? Dan heb je nog een laatste kans op 13 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur. De fotografie vind plaats in de bovenzaal van Dudok in Arnhem waar je mijn expositie Mannen met baarden kunt bekijken. De kosten zijn 45 euro. Meld je aan en geef daarbij je voorkeur voor tijd op via info@joppefotografie.nl. Tot 13 oktober?

 

portretfoto, Herco, saxofoon, ingrid joppe, joppe fotografie, arnhem, gelderland portretfoto, Herco, saxofoon, ingrid joppe, joppe fotografie, arnhem, gelderland portretfoto, Herco, saxofoon, ingrid joppe, joppe fotografie, arnhem, gelderland portretfoto, Herco, saxofoon, ingrid joppe, joppe fotografie, arnhem, gelderland portretfoto, Herco, saxofoon, ingrid joppe, joppe fotografie, arnhem, gelderland portretfoto, Herco, saxofoon, ingrid joppe, joppe fotografie, arnhem, gelderland