Je bent precies goed zo!

Eén van de redenen waarom ik fotograaf ben geworden is omdat ik veel verschillende mensen ontmoet die me verwonderen, verbazen, energie geven of ontroeren met hun verhaal tijdens een fotoshoot. Vorige week bracht een klant zelfs een doosje bonbons voor me mee! Ook van de reviews op Google ga ik stralen. Mensen vinden het vaak spannend om gefotografeerd te worden, maar ze geven bijna allemaal aan dat ik hen op hun gemak stel waardoor het zelfs een leuk moment wordt. Daar ben ik best trots op.
En wat dacht je van deze review van een pas getrouwd stel van 80 jaar (vanwege privacy redenen zonder foto van hen):

“We wilden graag ons officiële partnerschap markeren met een mooie fotoreportage. Ingrid Joppe viel ons op met haar ontspannen “naturel” portretfoto’s.
En dat maakte ze voor ons ook helemaal waar. We werden gefotografeerd op verschillende plekken bij de IJssel en niets was haar te veel: voor een mooie foto van ons beiden op rotsblokken langs het water schopte zij haar schoenen uit en liep zonder aarzeling de IJssel in voor de juiste positie om ons vast te leggen. Met een resultaat waar we nog steeds blij van worden!
Marion en Jurre ”

Nou, daar word ik ook blij van. Wil jij ook zo’n ervaring? Stuur me een mail met jouw wensen en we gaan op zoek naar de fotoshoot die het beste bij jou past. Tot dan.