Voor jou klim ik in een hoogwerker!

Zaterdag 2 juni was het weer de Dag van de Bouw. Regelmatig heb ik op een bouwplaats gewerkt. Gewapend met veiligheidshelm en laarzen fotografeer ik de vakmannen die voor vele prachtige huizen bouwen. Deze gepassioneerde mannen leggen mij graag uit met welke werkzaamheden ze bezig zijn. De fijne sfeer met veel humor die ontstaat zorgt ervoor dat de (meestal) mannen zich snel op hun gemak voelen. De stoere houding maakt plaats voor toegankelijkheid en trots. Mooi!

Ik kan me voorstellen dat je ook graag de bouw wilt laten volgen door mijn camera. Het is een leuke manier om toekomstige bewoners of potentiële kopers geïnformeerd te houden. Het maakt het kopen van een huis persoonlijker. Je betrekt de kopers bij alle stadia van de bouw tot aan de sleuteloverdracht. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met me op en we gaan kijken wat ik voor jou kan doen. En ook al krijg ik knikkende knieën…voor jou klim ik in een hoogwerker!

dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderlanddag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland dag van de bouw ingrid joppe fotografie arnhem gelderland