Eindelijk die vacatures ingevuld

Het werven van personeel is in deze tijden niet altijd even makkelijk. Talenten kunnen bij bijna elk bedrijf aankloppen voor een nieuwe baan. Hoe zorg jij ervoor dat jouw vacature boven de concurrentie uitspringt? Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd.  Maar als jij niet de kandidaat kan vinden die je zoekt, wat moet je dan?

Daar kan Ruben Ordelman, oprichter van Idato, je bij helpen. Idato is een online marketingbureau gespecialiseerd in werving en selectie. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen vermogen vervult hij jouw vacatures door gebruik te maken van job marketing. En dat werkt! Door middel van kanalen zoals Facebook, Instagram, Google en LinkedIn werft hij personeel. Door gebruik te maken van slimme sollicitatiepagina’s filtert Ruben kandidaten bij de deur. Zo krijg je alleen de gekwalificeerde kandidaten in je mailbox. 

Online marketing is een effectief middel om te gebruiken voor werving en selectie. Door online marketing in te zetten, kan jouw werving-en selectie bureau groeien zonder dat je meer tijd hoeft te besteden aan het sourcen van kandidaten.

Heb jij ook moeite met het vervullen van  vacatures? Neem contact op met Ruben Ordelman van Idato: www.idato.io.

Ruben over de samenwerking:

“Ik heb normaal gesproken niet zoveel met poseren voor de camera. Maar met Ingrid was dit anders. Door de manier waarop ze je op je gemak stelt, was het een leuke fotoshoot met een goed resultaat!”