Uitleven op metertjes en kraantjes bij KIWA

Waar het vandaan komt weet ik niet. Noem het een afwijking of bewondering voor de beta-mens. Maar ik kan in de fotografie helemaal los gaan op metertjes, kraantjes en tandwielen. Eerder deed ik dat al in Landschaftpark Duisburg. Nu mocht ik dat doen voor een klant!

Frits van KIWA Apeldoorn geeft me een rondleiding en legt uit wat ze nu eigenlijk doen bij KIWA in Apeldoorn: Certificering van producten (Leidingen, warmtepompen, enz). Testen op veiligheid, gezondheid, duurzaamheid. Hoogstwaarschijnlijk is jouw type CV ketel grondig onderzocht door KIWA voordat deze op de markt kwam. Je staat er toch niet bij stil dat er zoveel mensen druk zijn met o.a. de veiligheid van onze producten. Daar kreeg ik dus even een kijkje in de keuken en mocht ook nog eens (onder andere) de metertjes en de kraantjes fotograferen. Heerlijk!

Mocht je mij en je (potentiƫle) klanten ook een kijkje in de keuken willen geven. Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken: info@joppefotografie.nl