Een boutje, een schroef, een moertje en een nippeltje

Als ik vroeger met mijn vader meeging naar de bouwmarkt keek ik mijn ogen uit in een winkel met assortiment waarvan ik geen idee waar het voor was. Van alles in bijzondere vormen en alles van brons, koper of RVS glom zo mooi. Een leuk uitje.

Dat gevoel had ik weer toen in voor Plieger hun Plieger Express filialen mocht fotograferen in Noord en Oost Nederland. Overal werd ik hartelijk ontvangen met een kop thee. Terwijl er steeds installateurs binnen kwamen op zoek naar een ringetje, pijpje, klemmetje, expansievat of wasbak wist de Pliegermedewerker precies wat hij moest hebben en waar het ligt. En dat bij zo’n uitgebreid assortiment. Erg indrukwekkend.

De 24/7 Express van Plieger is een afhaalservice voor installateurs die altijd open is. Het is speciaal ontwikkeld voor installateurs die een drukke agenda hebben en niet altijd tijd hebben om tijdens de reguliere openingstijden producten af te nemen. Je vindt een breed assortiment van verwarming-, installatie-, sanitair-, elektra-, airco- en ventilatieproducten in dit afhaalmagazijn. Meer weten? Kijk op de website van Plieger.

Review van de opdrachtgever:

“Ik heb de samenwerking met Ingrid als erg prettig en professioneel ervaren. Heel knap hoe zij vanuit een briefing op papier precies het resultaat weet neer te zetten geheel naar de doelstellingen en wensen voor ons bedrijf!”

Marieke van der HaarContent marketing | www.plieger.nl

Wil jij ook jouw filialen laten fotograferen met de trotse, gepassioneerde filiaalhouders? Neem dan contact met mijn op via info@joppefotografie.nl en dan kijken we wat voor jouw organisatie de beste aanpak is.