Jasper Halsema zorgt ervoor dat het stroomt.

Nee, dit gaat niet over de huidige hoge waterstanden en de rivieren die buiten hun oevers gaan. Maar om het bedrijf van Jasper: Lava Advies & Projecten. Hij is een zelfstandig projectmanager, die net als Lava tot de kern komt en zorgt dat je project, organisatie of proces gaat stromen. Met meer dan 15 jaar ervaring als projectleider en adviseur, heeft hij met veel plezier verschillende organisaties geholpen met verandering en verbetering. En dat plezier straalt van hem af. Hij komt op mij over als een aanpakker en de energie die hij uitstraalt werkt aanstekelijk. Je wilt met hem meegaan in dat enthousiasme en die energie.

Zijn specialisaties zijn organisatietransformaties, bedrijfsvoering, procesverbetering en ICT. Hij is gericht op resultaat en heeft aandacht voor zowel de mens als het proces. Daarom werkt hij veel voor sociaal-maatschappelijke organisaties, variërend van woningcorporaties tot onderwijsinstellingen en welzijnsorganisaties. Hij wil projecten doen die er werkelijk toe doen en voor verschillende sociaal- maatschappelijke organisaties werken.

Wil jij gebruik maken van zijn enthousiasme, dan zou ik zeker een afspraak met hem maken voor een kennismaking bij een kop koffie. Kijk op zijn website.

De fotografie vond plaats in restaurant Stroom in Lent. Hele fijne plek waar er goed voor je wordt gezorgd. Mooie entourage, lekker eten en aardige mensen. Aanraden: www.stroomlent.nl

Review van Jasper:

“Ingrid Joppe heeft me geholpen met foto’s voor zakelijk gebruik; voor mijn website en linkedin. Erg blij met de mooie foto’s en heel fijn om met Ingrid samen te werken!”