‘Soms heb je van die dromen die je wakker houden, tot je ze uitvoert’

Een inspirerende wijsheid van Loesje. Maar het is fijn om hulp te krijgen bij het realiseren van een ondernemersdroom. Dat doet Dutch Dream Group.

Dutch Dream Group biedt een breed scala aan corporate finance diensten, plus een uniek aanvullend specialisme op gebied van executive search. Zij adviseren, begeleiden, inspireren én activeren we ambitieuze en zelfbewuste MKB ondernemers. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in hun cultuur en manier van werken verankerd.

Wanneer kun je aankloppen bij Dutch Dream Group?
Moet er vervolgens een businesscase uitgewerkt worden voor het aantrekken van financiering? Wil je gericht werken aan waardegroei? Je management versterken ter voorbereiding op de volgende fase? Of een overnamestrategie voeren die nauw aansluit bij de algemene bedrijfsstrategie? Zij zetten jouw ondernemersdroom om in een helder gedefinieerd plan, om deze vervolgens samen werkelijkheid te maken.

Het team
Bij Dutch Dream Group werken ze met een divers team in termen van achtergrond en expertise, met de gemene deler dat zij allemaal ondernemende adviseurs zijn. Met een hart voor het MKB en een grote gedrevenheid om waarde te creëren door het leggen van verbindingen. Met een landelijke dekking is er altijd een adviseur in de buurt.

Smoelenboek
En dat ze enthousiast en gedreven zijn, merk ik ook tijdens de fotografie. Daarnaast hebben ze een goed teamgevoel en maken gewoon veel plezier met elkaar. Ik maakte portretfoto’s voor hun smoelenboek en sfeer en teamfoto’s. Mooie club mensen.

Review
Dit vond opdrachtgever Nick Pals van onze samenwerking:

“Ingrid heeft ons hele team op persoonlijke en professionele wijze gefotografeerd, in een halve middag. Inclusief ‘actiefoto’ zelfs, super!”